SZÉP kártya - sportbolt

Nemcsak személyesen, hanem webáruházunkon keresztül online is tud SZÉP kártyával fizetni. A megrendelt termékek árának megadása után a bank internetes felületén keresztül a SZÉP kártyájának kizárólag a Szabadidő zsebéből tudja átutalni az összeget a Webáruházunk számlájára. A tranzakció után mi feladjuk a csomagot az Ön által megadott címre.

SZÉP kártya elfogadó sportbolt

OTP SZÉP Kártyával történő Online fizetés:

Ha Önnek OTP SZÉP kártyája van, https://szepkartya.otpportalok.hu/fooldal/ honlapon szükséges regisztrálnia vagy belépnie majd a bank felületén keresztül átutalni az összeget a Szafari Sport számlaszámára. Részletes fizetési útmutató...

K&H SZÉP Kártyával történő Online fizetés:

Önnek első lépésben fel kell hívnia a K&H Telecentert: 06 - 1 /20/30/70/-335-3355. Ezután a 7-es menüpontot kell kiválasztani: K&H SZÉP KÁRTYA Ügyfélszolgálat. Az Ön adatainak egyeztetése után a tranzakció ellenértékét átutalják a Szafari Sport Kft. számlájára. Erről a tranzakcióról a bank rögtön emailt küld a címünkre, igazolva a befizetést. Ezen visszaigazolás után máris tudjuk küldeni a kért csomagot.

MKB SZÉP Kártyával történő Online fizetés:

Az MKB szép kártyát előre engedélyezéssel tudja felhasználni, melyhez el küldenie számunkra a kártyabirtokos azonosító számot. Az utalást az MKB szép kártya oldalán tudja majd jóváhagyni, miután a bankkal létrejött tranzakciót elindítottuk, melyről értesítést kap tőlünk. Az MKB portálon szükséges teendőkről itt olvashat...

Mikor kell az összeget elutalnom?

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy az Automata Rendelésvisszaigazolás alapján kérjük ne utaljanak! (Előfordulhat, hogy már nem elérhető a termék.) Várják meg, hogy a vevőszolgálat telefonon vagy e-mailben egyeztet Önökkel!

Nem sikerült az utalás. Mit tegyek?

Először is ellenőrizze le, hogy a szabadidő zseben valóban elérhető elegendő keret, ellenőrizze a kártya lejárati idejét valamint azt, hogy tényleg a szabadidő zseben van az átutalni tervezett összeg. Ha ezekkel minden rendben van, akkor keressen meg minket bizalommal telefonon és szívesen segítünk az utalásban.
Szafari Sport Kft.
Cím:1042 Budapest, Árpád út 45.
Tel.: 06 1 788-40-94

Copyright © 2003-2021 szafarisport.hu
Minden jog fenntartva!
Nyitva tartás:
H - P: 10:00 - 18:00
Szo: 10:00 - 13:00
Va: zárva