A gyors fogyás titka: szaunaruha!

Mi a szaunaruha? Kinek ajánljuk a szauna ruhát? A szauna ruha egy speciális anyagból készített ruha, amely egy alternatív megoldása a tradicionális szaunáknak.A szaunaruha bent tartja a test melegét, ezáltal elősegíti az izzadást.
A gyors fogyás titka: szaunaruha!

A szauna ruha egy speciális anyagból készített ruha, amely egy alternatív megoldása a tradicionális szaunáknak. Általában nejlonból vagy pvc-ből készítik.A szaunaruha bent tartja a test melegét, ezáltal elősegíti az izzadást. Edzés közben melegen tartja az izmokat és az izületeket.

Boxolók és birkózók előszeretettel használják mérlegelés előtt, mivel a szaunaruha használatával gyorsan lehet több tíz dekát fogyni.

A szaunaruha előnyei:

- gyorsan elősegíti az izzadást,
- melegen tartja az izmokat, izületeket,
- felgyorsítja az anyagcserét,
- segít megszabadulni a testben felhalmozott méreganyagoktól,
- olcsóbb mint a tradicionális szauna rendszeres használata

Kinek ajánljuk a szauna ruhát:

Mindenki viselheti, aki szeretne edzés közben "jobban" megizzadni. Ezenkívül ajánljuk aerobik edzésekhez, valamint fogyokúrázóknak. A szauna ruha kíváló felszerelés boxolóknak: boxolás közben, árnyékolásnál, boxzsák edzéseknél és futásnál is hordható.

Futók is előszeretettel használják a hideg téli edzéseken, mivel a ruha melegen tartja az izmokat és az izületeket. A szauna ruha elengedhetetlen kellék kampingezésnél, hegymászásnál, túrázásnál, síelésnél.

FONTOS tudnivaló a szauna ruháról:

Akárcsak a szaunában, itt is vigyázni kell a kiszáradástól! Folyamatosan pótold a kiizzadt folyadékot! A szauna ruhát csak kézzel szabad mosni! Méret választásnál egy számmal nagyobbat vegyél, mint a méreted!

Kapcsolódó termékek
Predator szauna ruha, kapucnis

Menu
Fel