A strandröplabda elterjedése

A strandröplabda világszerte dinamikusan és gyorsan fejlődik. Néhány köbméter homokkal gyakorlatilag problémamentesen, nagy ráfordítás nélkül és kis helyigénnyel mindenhol kialakítható a játéktér.
A strandröplabda elterjedése

A strandröplabda világszerte dinamikusan és gyorsan fejlődik. Ez egyrészt azért van így, mert a technikailag igényes, de egyszerű szabályokkal játszható játék kötetlen szabadtéri hangulatban zajlik. Másrészt az újra fellendülőben lévő röplabdázás a strandröplabdázással kiegészülve egész évben űzhető sportággá vált.

Az, hogy a strandröplabda rendkívül gyorsan felvételt nyert az olimpiai programba, azt jelzi, hogy az új sportág mély gyökereket vert a nemzeti és nemzetközi röplabdaszervezetekben. A Kaliforniából eredő strandröplabda az utóbbi években az egész világon elterjedt

Ez az intenzív fejlődés kétségkívül nagyban köszönhető annak is, hogy a Lausanne-i székhelyű Nemzetközi Röplabda Szövetség kerek 160 millió aktív taggal és 211 országos szövetséggel a világ legnagyobb sportszervezete. A strandröplabda hullám már régóta nem csak a széles tengerpartokat érinti, hanem meghódította a határ országot is.

Néhány köbméter homokkal gyakorlatilag problémamentesen, nagy ráfordítás nélkül és kis helyigénnyel mindenhol kialakítható a játéktér.

Kapcsolódó termékek
Mikasa MVX15 röplabda

Mikasa MVX15 röplabda

Rendelésre
6 990 Ft

Salta Mj5181 röplabda

Salta Mj5181 röplabda

Raktáron
2 990 Ft

Salta Hobbi Aero röplabda

Salta Hobbi Aero röplabda

Rendelésre
2 990 Ft

Menu
Fel