Sportszer tesztek

Everlast Boston bőr zsákoló kesztyű teszt teszt

Everlast Boston bőr zsákoló kesztyű teszt

Ebben a tesztben az Everlastnek a Boston típusnéven futó, bőr zsákoló kesztyűjét fogjuk vizsgálni. Megnézzük, hogy milyen előnyei és hiányosságai vannak ennek a bőr kesztyűnek. Vajon mennyire kényelmes, és mennyire védi a kezet egy erőteljes zsákolás közben.

Tovább
Everlast Moulded műbőr boxkesztyű teszt teszt

Everlast Moulded műbőr boxkesztyű teszt

A következő tesztünknél az Everlast Moulded típusú, műbőr boxkesztyűjére esett a választás. Megvizsgáltuk, hogy milyen előnyei és hiányosságai vannak ennek a belépő kategóriás kesztyűnek. Vajon megállja-e a helyét egy kemény thai-box edzésen az everlast amatőr szintre szánt boxkesztyűje?

Tovább
Menu
Fel Szafari Sport Kft. Sportboltunk fő profiljai a különböző küzdősport és fitnesz felszerelések. Üzletünkben több mint 55 féle boxkesztyű, 30 féle boxzsák, 15 féle zsákoló kesztyű, különböző fogvédő és sípcsontvédő, bandázs és fejvédők közül választhat. A fitnesz felszerelések kínálatából nem hiányozhat a fa hulahopp karika, ugrálókötél és a szauna ruha sem. 1042 Budapest, Árpád út 45. Mo-Fr 10:00-18:00 Sa 10:00-13:00 $0 - $000 HUF Benlee, Everlast, Green Hill, Adidas, Top Ten, Predator, Hayashi, Shock Doctor 1995 boxkesztyű, boxzsák, fogvédő, bandázs, fejvédő, boxnadrág, boxtrikó Cash, Credit Card 13720320-2-41 06 1 788-4094 info@szafarisport.hu Szafari Sport Kft. üzlet Facebook Twitter