Mit lehet tenni, ha nagyon kileng a boxzsák?
Mit lehet tenni, ha nagyon kileng a boxzsák?

Sokan kérdeztétek már tőlünk, hogy mit csináljatok a nagyon kilengő boxzsákkal. Először is arra kell rájönni, hogy miért mozog annyira a boxzsákunk.

Gimnasztikai labda üléshez
Gimnasztikai labda üléshez

Az ideális méretű gimnasztikai labdán ülve a gerinc görbületei és a fej helyzete a legkevesebb energia felhasználásával tarthatók a leginkább kedvező helyzetben.

Darts tábla felszerelése
Darts tábla felszerelése

Amennyiben megvásároltuk a legújabb darts táblánkat, nincs más hátra, mint felszerelni a falra. De vajon milyen magasra kell felszerelni a táblánkat? Mik a szabványos méretek?

Judo tatami
Judo tatami

Judo termekben úgynevezett tatamit használnak a esések tompítására. Milyen vastag egy verseny tatami, mekkorák a küzdőtér méretei és milyen részekből áll? Hogyan kell egy dojot felépíteni? Mi a Biztonsági zóna és mi a belső tér?

Hogyan válassz bandázst?
Hogyan válassz bandázst?

A legtöbb küzdősportnál bandázst használnak a kesztyű alá a kézfej védelmére. Több típus és hossz létezik a fásliknak. De vajon melyiket érdemes választani a rengeteg fajta közül? Rugalmas vagy merev bandázst válasszak, ha még soha sem bandázsoltam? Mikor érdemes bandázskesztyűt használni? A következő cikkünkben minden kérdésre választ adunk.

A boxzsák helyes felszerelése
A boxzsák helyes felszerelése

A boxzsák helyes felszerelése lényeges a későbbi zsákoló edzéseknél. A rosszuk felfogatott boxzsák balesetveszélyes és az edzést is csak korlátozottan lehet rajta végezni. Milyen szempontokat kell figyelembe venni a boxzsák felfüggesztése előtt?

Úgy megütlek, hogy... BEST OF
Úgy megütlek, hogy... BEST OF

Összegyűjtöttük a legjobb - Úgy megütlek, hogy - beszólásokat.

A baseball pálya
A baseball pálya

Kilenc védőpozíció van a pályán. A dobó a dobáshoz a dobódombon áll, míg a fogó a hazai bázisnál várja a dobást. Az első, a második és a harmadik védőjátékos, valamint a shortstop fedi le a belső mezőt, míg a balkülsős, a középkülsős és a jobbkülsős felügyeli a külső mezőt.

A baseball felszerelések
A baseball felszerelések

A baseball játékhoz különböző sportszerekre van szükség, mint például a labda az ütő vagy a fogó kesztyű.

A darts toll
A darts toll

Milyen méretű és formájú darts tollat érdemes választani? Mi a célja ennek az apró kiegészítőnek a nyilakon? Milyen anyagból készítik a tollakat?

A birkózás szabályai
A birkózás szabályai

A mérkőzéseket két, egyenként háromperces menetre osztják. Harmadik menet csak akkor következik, ha a két menet után az eredmény döntetlen, mivel a győzelemhez két nyert menetre van szükség. Ha az egyik birkózónak sikerül ellenfelét két vállra fektetnie, azonnal nyer és a küzdelem véget ér.

A birkózó szőnyeg mérete
A birkózó szőnyeg mérete

Milyen jelölései vannak egy hivatalos méretű birkózó szőnyegnek? Mekkorák a méretei és milyen jelölései vannak? A következő cikkben megtalálod a választ a kérdésekre.

A birkózás
A birkózás

A birkózás olyan küzdősport, melyben a versenyzők különböző fogásokat alkalmazva megpróbálják ellenfelüket a földre vinni.

A darts nyíl
A darts nyíl

A darts nyilak kialakítása, maximális súlya, a hegytípusok a forgó szár szerepe és a stabilizáló tollak fontossága. Minden megtalálsz ebben a cikkben, amit a darts nyílról tudni kell.

A boxring méretei
A boxring méretei

A szabványos boxring méretei, a ringkötelek hossza, a padló anyaga és a sarkok elhelyezkedése. Mekkora a hivatalos boxring mérete?

Acélhegy vagy műanyag hegy
Acélhegy vagy műanyag hegy

Mikor használunk acélhegyű és mikor műanyag hegyű darts nyilat. A következő cikkben leírjuk, hogy melyik darts táblához melyik hegyű nyilat lehet használni.

Szafari Sport Kft.
Cím:1042 Budapest, Árpád út 45.
Tel.: 06 1 788-40-94

Copyright © 2003-2021 szafarisport.hu
Minden jog fenntartva!
Nyitva tartás:
H - P: 10:00 - 18:00
Szo: 10:00 - 13:00
Va: zárva

SZÉP kártya elfogadóhely
MKB telephely azonosító: 350538
K&H elfogadóhely azonosító: 84065969