Szafari Sport
A Szafari Sport Újpest egyike Magyarország legrégebb óta működő sportáruházainak. Cégünk 1995-ben alakult. 2004 óta interneten is megrendelhetők tőlünk a sportszerek. A Szafari Sport Kft. azoknak a sportolóknak az igényeit szeretné kielégíteni, akik elérhető áron szeretnének jó minőségű sportszert vásárolni.

A sportbolt fő profiljai a különböző küzdősportok (box, thai-box, MMA, karate, judo), fitnesz, football és egyéb sportfelszerelések. Üzletünkben a legnagyobb világmárkák termékei kaphatók, mint például Everlast, Lonsdale, Adidas, TopTen, Kelme, Saucony, Wilson, Joola, Yonex, Spalding...
Weboldalunkon többezer sportszer és foci ajándéktárgy közül válogathat.

Sportboltunkban több mint 40 féle boxkesztyű (bőr, illetve műbőr box kesztyű), 30 féle boxzsák, 10 féle zsákoló kesztyű, különböző fogvédő és sípcsontvédő, box bandázs és fejvédők közül választhat. A fitnesz felszerelések kínálatából nem hiányozhat a fa hulahopp karika, szauna ruha, fitnesz szalag, ugrálókötél és a gravitációs csizma sem.

A sportszerek mellett foci ajándéktárgy forgalmazásával is foglalkozunk. Legyen akár FC Barcelona, Manchester United, Real Madrid, Arsenal, Liverpool vagy akár Chelsea szurkoló, nálunk biztosan megtalálja kedvenc csapatának szurkolói relikviáit.

A football ajándéktárgyak széles választékában szerepelnek a sálak, zászlók, kulcstartók, labdák mellett a különböző párna, bögre, lepedő, mez és porcelán ajándékok. A magyar csapatok közül Ferencváros ajándék tárgyakat is forgalmazzuk. (pl: fradi sál, ftc törölköző)

Jó sportolást és barangolást az oldalon!

Média megjelenés
Szafari Sport az újpesti Naplóban újpesti Napló (2012 október)

Nálunk vásároltak. Köszönjük a bizalmat!
Menu
Fel