A kétkomponenses fogvédő elkészítése

Hogyan készítsd el a kétkomponenses fogvédődet. A tökéletes fogvédő elkészítése. A fogvédő formázása és a megfelelő foglenyomat kialakítása a kétkomponenses fogvédőnkön.
A kétkomponenses fogvédő elkészítése

1. A fogvédő massza elkészítése

A műanyag pohárkáról a lezáró fóliát óvatosan távolítsd el. A teljes folyadék mennyiségét add a pohárkában lévő porhoz, és kavargasd szükség szerint a mellékelt kanállal 10-20 másodpercig. A kavargatást addig végezd, amíg az anyag teljesen összeelegyedik és nedves masszává válik.

2. A fogvédő keret feltöltése

A masszát azonnal töltsd a kanállal a fogvédő keretbe. A fogvédő keretnek teljesen tele kell lennie a fogvédő masszával. Hagyd pihenni a megtöltött fogvédő keretet legalább 2 percig.

Akkor kész a formázásra a massza, ha a töltelék anyag enyhe megérintésekor az ujjlenyomat a felületen látható.

3. A kétkomponenses fogvédő formázása

Helyezd a megtöltött fogvédő keretet a szádba oly módon, hogy a felső fogsor a vájat közepéhez kerüljön. Ezt a műveletet lassan és gondosan végezd, ne siesd el. Amikor a fogvédő helyzete megfelelő, nyomd fel a hátsó fogakra, majd az elülső fogakra. Finoman zárd össze a fogsorod. Harapásod ne legyen erős.

A fogvédőt tartsd nyugodtan a szádban 5 percig. Ezalatt a massza megköt. 5 perc után vedd ki a fogvédőt a szádból és mosd le vízzel.

A kitüremkedő felesleges anyagot éles ollóval távolítsd el.

Kapcsolódó termékek
Predator melegvizes fekete fogvédő

Shock Doctor fogszabályzós duplasoros fogvédő

Everlast rózsaszín fogvédő

Menu
Fel