Milyen méretű hulahoppot vegyünk?

Szeretnél hulahopp karikát venni, de nem tudod, hogy melyik méret lenne jó neked? A túl kicsi hulahoppal sokkal nehezebb a karikázás, többször fog leesni. Ezért is lényeges, hogy a megfelelő méretet válaszd. Milyen méretű hulahoppot vegyünk?

Milyen méretű hulahoppot vegyünk? cikk Hulahopp karika vásárlásnál felmerül a kérdés, hogy melyik méret a megfelelő az alakodhoz. A cégek többféle méretű hulahoppot árusítanak, de vajon a te alakodhoz melyik lehet a megfelelő. Egyáltalán lényeges a karika mérete, vagy az egész csak egy nagy humbuk?

Nagyon is fontos a karika mérete. A túl kicsi karikával sokkal nehezebb karikázni, ezért többször fog leesni. Sokkal gyorsabban kell mozgatni a tested hulahoppozás közben. A nagyobb karika lassabban mozog, könnyebb vele hulahoppozni, így kezdőknek érdemesebb nagyobb méretűt választani.

A hulahopp karika méretét a karika átmérője határozza meg. A következő méretű karikák közül választhatsz: 60 cm-es, 70 cm-es, 80 cm-es és 90 cm-es. A gyerekek mérete a 60-as és a 70-es karika, a felnőtteké a 80-as és a 90-es.

Ha van lehetőséged, akkor vásárlás előtt próbáld ki a karikát. Érdemes olyan üzletben vásárolni, ahol erre van lehetőség. Van egy másik módszer is a karika méretének kiválasztására: ha a testünk középpontjához tartva át tudjuk lendíteni a fejünk felett akkor biztos nem kicsi a karika mérete.

Amennyiben a cikk elolvasása után sem tudod eldönteni, hogy melyik karika lenne a legmegfelelőbb számodra, látogass be üzletünkbe és próbáld ki a karikákat.
Menu
Fel Szafari Sport Kft. Sportboltunk fő profiljai a különböző küzdősport és fitnesz felszerelések. Üzletünkben több mint 55 féle boxkesztyű, 30 féle boxzsák, 15 féle zsákoló kesztyű, különböző fogvédő és sípcsontvédő, bandázs és fejvédők közül választhat. A fitnesz felszerelések kínálatából nem hiányozhat a fa hulahopp karika, ugrálókötél és a szauna ruha sem. 1042 Budapest, Árpád út 45. Mo-Fr 10:00-18:00 Sa 10:00-13:00 $0 - $000 HUF Benlee, Everlast, Green Hill, Adidas, Top Ten, Predator, Hayashi, Shock Doctor 1995 boxkesztyű, boxzsák, fogvédő, bandázs, fejvédő, boxnadrág, boxtrikó Cash, Credit Card 13720320-2-41 06 1 788-4094 info@szafarisport.hu Szafari Sport Kft. üzlet Facebook Twitter