Milyen méretű hulahoppot vegyünk?

Szeretnél hulahopp karikát venni, de nem tudod, hogy melyik méret lenne jó neked? A túl kicsi hulahoppal sokkal nehezebb a karikázás, többször fog leesni. Ezért is lényeges, hogy a megfelelő méretet válaszd.
Milyen méretű hulahoppot vegyünk?

Hulahopp karika vásárlásnál felmerül a kérdés, hogy melyik méret a megfelelő az alakodhoz. A cégek többféle méretű hulahoppot árusítanak, de vajon a te alakodhoz melyik lehet a megfelelő. Egyáltalán lényeges a karika mérete, vagy az egész csak egy nagy humbuk?

Nagyon is fontos a karika mérete. A túl kicsi karikával sokkal nehezebb karikázni, ezért többször fog leesni. Sokkal gyorsabban kell mozgatni a tested hulahoppozás közben. A nagyobb karika lassabban mozog, könnyebb vele hulahoppozni, így kezdőknek érdemesebb nagyobb méretűt választani.

A hulahopp karika méretét a karika átmérője határozza meg. A következő méretű karikák közül választhatsz: 60 cm-es, 70 cm-es, 80 cm-es és 90 cm-es. A gyerekek mérete a 60-as és a 70-es karika, a felnőtteké a 80-as és a 90-es.

Ha van lehetőséged, akkor vásárlás előtt próbáld ki a karikát. Érdemes olyan üzletben vásárolni, ahol erre van lehetőség. Van egy másik módszer is a karika méretének kiválasztására: ha a testünk középpontjához tartva át tudjuk lendíteni a fejünk felett akkor biztos nem kicsi a karika mérete.

Amennyiben a cikk elolvasása után sem tudod eldönteni, hogy melyik karika lenne a legmegfelelőbb számodra, látogass be üzletünkbe és próbáld ki a karikákat.

Menu
Fel