Gravitációs csizma jótékony hatása

Mi a gravitációs csizma? Hogyan kell a gravicsizmát használni? A gravitációs csizma egy ideális eszköz a gerinc nyújtására és derékfájás csökkentésére. A gravitációs csizma az alsó lábszárra csatolható szerkezet. A csizmán egy kampó található, aminek segítségével felfüggeszthetjük magunkat egy rúdra...
Gravitációs csizma jótékony hatása

A gravitációs csizma, az alsó lábszárra csatolható szerkezet. Első részén egy kampó található, aminek segítségével felfüggeszthetjük magunkat egy rúdra vagy állványra.

Az oldalán egy biztonsági bilincs (gyorszár technológia) található, amely biztonságossá teszi a használatát. Az extra kipárnázás biztosítja, hogy különböző méretű lábaknál is alkalmazható legyen.

A gravitációs csizma előnyei

- remek relaxációs gyakorlatok a hát ellazítására,
- ideális eszköz a gerinc nyújtására,
- a csigolyák összenyomódásának csökkentésére, illetve elősegíti a helyes elrendeződésüket,
- különböző nehezen edzhető izomcsoportok edzésére kiválóan alkalmas,
- a stressz, izomfeszültség csökkentésére,
- hát és derékfájás csökkentésére,
- a legkiválóbb hasizom edzés.

Gravitációs csizma edzés

Az alsó hasizom edzésére kiváló gyakorlat a függőcsizma felülés. A gravitációs csizma segítségével lógj fejjel lefelé egy vízszintesen rögzített rúdról. Ebből a helyzetből emelkedj fel, mintha felülnél. Engedd vissza magad, majd ismételd a gyakorlatot.

Tudtad, hogy az amerikai hadsereg kiképzésein is használják a gravitációs csizmát? Tudtad, hogy a gravitációs csizmát orvosok is ajánlják és Angliában már elkezdték az ortopédiákon alkalmazni, mint gyógyászati eszközt.

Tudtad, hogy a gravitációs csizma segített Dan Brownnak a Da Vinci Code megírásánál. Ha megakadt egy ponton a cselekményben, Brown fejjel lefelé lógott egy pár függeszkedő cipővel, hogy kitalálja a történet folytatását.

Fontos: Ha súlyos gerincproblémáid vannak, használata előtt konzultálj először az orvosoddal.

Kapcsolódó termékek
Salta gumi expander, zöld

Salta gumi expander, zöld

Rendelésre
2 990 Ft

V alakú tricepsz lehúzó rúd

Salta gumi expander, sárga

Salta gumi expander, sárga

Rendelésre
3 990 Ft

Menu
Fel