Gimnasztikai labda üléshez

Az ideális méretű gimnasztikai labdán ülve a gerinc görbületei és a fej helyzete a legkevesebb energia felhasználásával tarthatók a leginkább kedvező helyzetben. Gimnasztikai labda üléshez

Gimnasztikai labda üléshez cikk Az ideális méretű gimnasztikai labdán ülve a gerinc görbületei és a fej helyzete a legkevesebb energia felhasználásával tarthatók a leginkább kedvező helyzetben, az ettől való eltérést a szervezet automatikusan korrigálja - mindenképp visszatérünk ehhez a pozícíóhoz, akármilyen helyzetben is ülünk a labdán.

Az ülés harmonizálása a csigolyaoszlopot érő káros hatások, az életmódból fakadó ártalmak és természetes öregedési folyamatok megelőzésében, vagy lassításában fontos tényező. Mozgásszegény életünk, bár egyre nagyobb teret hódít a rendszeres sportolás, még mindig nem ellensúlyozza a napi munkavégzés során fellépő ártalmakat.

A mozgó szervrendszer betegségeinek gyógyításában ma már egyre több szerepet kap a szakember által irányított mozgás, a mozgásterápia.

A gerincbetegségek kapcsán ez nemcsak az aktuális állapot kezelése, hanem életmódbeli változtatás is, szervesen beillesztve a karbantartó programokat a hétköznapi életbe, a további károsodások megelőzése miatt.

A gerinc fitten tartása az élettani görbületek harmóniájának kialakítása, a mozgásterjedelem növelése, a minden irányban szabad és fájdalmatlan mozgások megőrzése és a tartó izomzat kialakítása köré csoportosul.

A tudatos izomműködés és annak beillesztése hétköznapi munkafolyamatokba, automatizmussá válása a gerinc védelmének érdekében kortól és nemtől függetlenül fontos feladat. A hasizom erősítése és az ágyéki izmok optimális erejének és hosszának-rugalmasságának elérése, a stabilitás kialakítása mellett nem feledkezhetünk meg a csípő körüli izmok foglalkoztatásáról sem.
Menu
Fel Szafari Sport Kft. Sportboltunk fő profiljai a különböző küzdősport és fitnesz felszerelések. Üzletünkben több mint 55 féle boxkesztyű, 30 féle boxzsák, 15 féle zsákoló kesztyű, különböző fogvédő és sípcsontvédő, bandázs és fejvédők közül választhat. A fitnesz felszerelések kínálatából nem hiányozhat a fa hulahopp karika, ugrálókötél és a szauna ruha sem. 1042 Budapest, Árpád út 45. Mo-Fr 10:00-18:00 Sa 10:00-13:00 $0 - $000 HUF Benlee, Everlast, Green Hill, Adidas, Top Ten, Predator, Hayashi, Shock Doctor 1995 boxkesztyű, boxzsák, fogvédő, bandázs, fejvédő, boxnadrág, boxtrikó Cash, Credit Card 13720320-2-41 06 1 788-4094 info@szafarisport.hu Szafari Sport Kft. üzlet Facebook Twitter