A karcsú derék titka: fa hullahopp karika!

Le szeretnél fogyni? Felesleges súlyfelesleg van a hasadon és a csípődön. Próbáltad már a hulahoppozást? A fa hulahopp karika használata igen hatásos, ha fogyni akarsz. Napi 10 perces gyakorlattal két hét alatt egy centiméterrel csökkenhet a derék- és csípőbőség.
A karcsú derék titka: fa hullahopp karika!

A fa hullahopp karika az egyik legegyszerűbb eszköz a derekunk, csípőnk és a hasfalunk gyönyörűvé formálásához. A fából készült karika rövid idő alatt képes fogyasztani, ráadásul a testtartásodat is javítja.

Könnyen megtanulható és napi 10 perces tonakarika gyakorlattal akár két hét alatt egy centiméterrel csökkenhet a derék- és csípőbőség. Később emelheted a napi adagot 15-20 percre. Akár zenére, vagy tévézés közben is hulahoppozhatunk.

A hulahopp karika azonkívül, hogy megszabadít felesleges deréktáji hurkáidtól, karbantartja az ízületi forgódat is. Jól megmozgatja a boka-, térd- és a nagy ízületi forgókat. Az állandó laza mozgatástól, forgatástól nem fognak letapadni az ízületek. A derékon való futása, masszírozása által vérbőséget okoz a szervekben.

Jó hatással van a hasi szervekre, ezáltal az immunrendszerre, a vesék működésére. Idegnyugtató, lazító hatását már 10-15 perces használat után is lehet érezni.

Miért jobb a fa, mint a műanyag hullahopp?

A titok a súlyában van. A fából készült hullahopp karika nehezebb, mint a műanyag társa, így az hatékonyabban fejti ki fogyasztó hatását.

Kapcsolódó termékek
Fa hullahopp karika

90 cm-es hulahopp karika

Menu
Fel