Everlast Boston bőr zsákoló kesztyű teszt


Ebben a tesztben az Everlastnek a Boston típusnéven futó, bőr zsákoló kesztyűjét fogjuk vizsgálni. Megnézzük, hogy milyen előnyei és hiányosságai vannak ennek a bőr kesztyűnek. Vajon mennyire kényelmes, és mennyire védi a kezet egy erőteljes zsákolás közben.

Everlast Boston bőr zsákoló kesztyű teszt termék tesztEheti tesztalanyunk az Everlast márkájú, Boston névre hallgató, bőr zsákolókesztyű volt. Röviden pár szót a kesztyűről: bőr anyagból készült (kivéve a tépőzár), teljes hüvelykujjas kivitelű, különböző méretekben kapható S-től egészen XL-ig. Ez a zsákoló kesztyű egy komolyabb kategóriás terméke az Everlastnek, kezdőknek és haladóknak egyaránt javasoljuk.

Először a csütörtöki edzésen tudtam vele bő fél órát zsákolni egy 120-as boxzsákon. Később egy 180-as és egy thai zsákon is volt szerencsém kipróbálni. XL-es méretű kesztyűt választottam a kézfejem nagyságához és a 4 méteres bandázsom hosszúságához. Ennél a típusú zsákolókesztyűnél, mindenképpen ügyelni kell a megfelelő méret kiválasztásra!

A kesztyűt felvéve, nem lötyögött, nem szorított sehol. A 4 méteres bandázs megfelelően kitölti az üres részeket. A kesztyűt egy gumírozott tépőzárral lehet meghúzni. Könnyen lehet felvenni, mivel az alja ki van szélesítve kb. 5cm-rel, ami tényleg praktikus dolog a felvételnél.

A teljes hüvelyujj rész védi a körmöt is a sérüléstől, viszont rosszabban szellőzik, mint egy vágott ujjas kesztyű. Az ütőfelület 4 vonalban varrással meg van erősítve, hogy tartósabb legyen. A belső tenyér részen egy szellőző lyuk található. Ahogy azt már korábban említettük, négy méretben (S, M, L és XL) és kétféle színben (piros és fekete) kapható.

Heti háromszor zsákoltam a kesztyűvel több különböző súlyú zsákon. Összességében elégedettek voltunk vele, mind kezdő, mind profi szinten boxolóknak ajánljuk ez a típusú kesztyűt. A dizájnra 7 pontot adtunk, mivel csak a tépőzáron volt egy everlast logó. Lehetett volna kicsivel dizájnosabb is a kesztyű. Az ár/értékre és a használhatóságra 9 pontot adtunk.
Menu
Fel Szafari Sport Kft. Sportboltunk fő profiljai a különböző küzdősport és fitnesz felszerelések. Üzletünkben több mint 55 féle boxkesztyű, 30 féle boxzsák, 15 féle zsákoló kesztyű, különböző fogvédő és sípcsontvédő, bandázs és fejvédők közül választhat. A fitnesz felszerelések kínálatából nem hiányozhat a fa hulahopp karika, ugrálókötél és a szauna ruha sem. 1042 Budapest, Árpád út 45. Mo-Fr 10:00-18:00 Sa 10:00-13:00 $0 - $000 HUF Benlee, Everlast, Green Hill, Adidas, Top Ten, Predator, Hayashi, Shock Doctor 1995 boxkesztyű, boxzsák, fogvédő, bandázs, fejvédő, boxnadrág, boxtrikó Cash, Credit Card 13720320-2-41 06 1 788-4094 info@szafarisport.hu Szafari Sport Kft. üzlet Facebook Twitter