Fontos a boxkesztyű színe?

Boxkesztyűt szeretnél vásárolni? De nem tudod, hogy milyen színű kesztyűt vegyél? Fontos egyáltalán a boxkesztyű színe? A válasz: Igen! Milyen az edzőkesztyű színe, az amatőr boxkesztyű színe és a profi boxkesztyű színe? Fontos a boxkesztyű színe?

Fontos a boxkesztyű színe? cikk Edzőkesztyű színe

Ha edzéshez használod a boxkesztyűt, akkor teljesen mindegy, hogy milyen a boxkesztyű színe. Manapság már lehet kapni rózsaszín, fekete, lila, vagy akár tarka színű boxkesztyűt is.

Amatőr boxkesztyű színe

Az amatőr boxnál (versenyzés esetén) fontos a boxkesztyű színe. A mérkőzéseknél piros és kék színnel szokták megkülönböztetni a ring két sarkát. (A piros sarokban...A kék sarokban...)
A két különböző szín (piros, kék) segít a bíráknak a pontozásnál. Ebből következik, hogy az amatőr versenyeken használt boxkesztyűknél ezt a két színt használják.

Profi boxkesztyű színe

A profi boksz versenyeknél a boxkesztyű színét általában a szponzor vagy a mérkőzést szervezők döntik el.
Menu
Fel Szafari Sport Kft. Sportboltunk fő profiljai a különböző küzdősport és fitnesz felszerelések. Üzletünkben több mint 55 féle boxkesztyű, 30 féle boxzsák, 15 féle zsákoló kesztyű, különböző fogvédő és sípcsontvédő, bandázs és fejvédők közül választhat. A fitnesz felszerelések kínálatából nem hiányozhat a fa hulahopp karika, ugrálókötél és a szauna ruha sem. 1042 Budapest, Árpád út 45. Mo-Fr 10:00-18:00 Sa 10:00-13:00 $0 - $000 HUF Benlee, Everlast, Green Hill, Adidas, Top Ten, Predator, Hayashi, Shock Doctor 1995 boxkesztyű, boxzsák, fogvédő, bandázs, fejvédő, boxnadrág, boxtrikó Cash, Credit Card 13720320-2-41 06 1 788-4094 info@szafarisport.hu Szafari Sport Kft. üzlet Facebook Twitter