A baseball felszerelések

A baseball játékhoz különböző sportszerekre van szükség, mint például a labda az ütő vagy a fogó kesztyű. A baseball felszerelések

A baseball felszerelések cikk A fából vagy fémből készült sima baseball ütő fokozatosan vékonyodik a nyél felé, súlya 0,9 kg körüli. A labdát az ütő legvastagabb (sweetspot) részével a legjobb eltalálni, mert így nyerhető a legtöbb energia. Az ütő legvastagabb részét dobnak nevezik, és ezt használják ütésre.

A dob és a nyél közti rész az ütő legvékonyabb része. A dob, amelyet a jobb fogás érdekében gumival vagy szövettel borítanak, a nyél felé elvékonyodik. A szélesebb gomb a nyél végén megakadályozza, hogy az ütő kicsússzon a játékos kezéből.

A védekező játékosoknak bőrkesztyűk könnyítik meg a labda elkapását. A kesztyű mérete a játékos pozíciójától függ. A belső védőjátékosok kesztyűje legfeljebb 21,3 cm lehet. A belső védőjátékosok kisebb kesztyűje megkönnyíti, hogy a labdát gyorsan kivegyék, így egyből tudják is dobni azt.

Valamennyi mezőjátékos kesztyűje jól kipárnázott, hogy védje az ujjakat. A fogónak a többitől eltérő kesztyűjük van, mivel ők közvetlenül a dobott labdát kapják el, egy-egy mérkőzésen 200-300 labdát.

A labda magja gumiból és parafából készül, amit vörös pamutfonallal vonnak be, majd a labdát két bőrcsíkkal borítják, és további vörös pamutfonallal szorosan összeöltik. A labda átmérője körülbelül 7,5 cm.
Menu
Fel Szafari Sport Kft. Sportboltunk fő profiljai a különböző küzdősport és fitnesz felszerelések. Üzletünkben több mint 55 féle boxkesztyű, 30 féle boxzsák, 15 féle zsákoló kesztyű, különböző fogvédő és sípcsontvédő, bandázs és fejvédők közül választhat. A fitnesz felszerelések kínálatából nem hiányozhat a fa hulahopp karika, ugrálókötél és a szauna ruha sem. 1042 Budapest, Árpád út 45. Mo-Fr 10:00-18:00 Sa 10:00-13:00 $0 - $000 HUF Benlee, Everlast, Green Hill, Adidas, Top Ten, Predator, Hayashi, Shock Doctor 1995 boxkesztyű, boxzsák, fogvédő, bandázs, fejvédő, boxnadrág, boxtrikó Cash, Credit Card 13720320-2-41 06 1 788-4094 info@szafarisport.hu Szafari Sport Kft. üzlet Facebook Twitter