Az árnyékvívás előnyei

Az árnyékvívással tökéletesíthetjük ökölvívó technikánkat, illetve lábmunkánkat. Az árnyékvívás előnyei

Az árnyékvívás előnyei cikk Az ökölvívás technikáját, a testmozdulatok szögletességeinek lecsiszolását és kerekítését, a lábmunka tökéletesítését, az árnyékvívásban sajátíthatjuk el legkönnyebben.

Az árnyékvívásban mi magunk is megfigyelhetünk minden ütést, minden mozdulatot és így abban a helyzetben vagyunk, hogy hibáinkon minden külső segítség nélkül magunk is tudunk változtatni. Az árnyékvívás a legjobb gyakorlat a gyorsaság, a kitartás és az ütésekben való biztonság elérésére.

Eleinte nehézkesen tudunk majd beleszokni az ellenfél nélküli támadások és védések gyakorlásába, mert tisztán képzelőtehetségünkre vagyunk utalva, de később már könnyen fognak menni a legnehezebb gyakorlatok is.

Az árnyékvívást már az ökölvívás tanulásának legelején, a lábmunka gyakorlásánál is megkezdhetjük, de semmi esetre se csináljunk más mozdulatot vagy ütést, mint amit már előzőleg jól megtanultunk.
Menu
Fel Szafari Sport Kft. Sportboltunk fő profiljai a különböző küzdősport és fitnesz felszerelések. Üzletünkben több mint 55 féle boxkesztyű, 30 féle boxzsák, 15 féle zsákoló kesztyű, különböző fogvédő és sípcsontvédő, bandázs és fejvédők közül választhat. A fitnesz felszerelések kínálatából nem hiányozhat a fa hulahopp karika, ugrálókötél és a szauna ruha sem. 1042 Budapest, Árpád út 45. Mo-Fr 10:00-18:00 Sa 10:00-13:00 $0 - $000 HUF Benlee, Everlast, Green Hill, Adidas, Top Ten, Predator, Hayashi, Shock Doctor 1995 boxkesztyű, boxzsák, fogvédő, bandázs, fejvédő, boxnadrág, boxtrikó Cash, Credit Card 13720320-2-41 06 1 788-4094 info@szafarisport.hu Szafari Sport Kft. üzlet Facebook Twitter