Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy az Aradi utca felújítás miatt le van zárva. Az utcába behajtani, illetve az üzlet előtt gépkocsival megállni nem lehet. A gyalogos forgalom az árkádok alatt lehetséges. Megértésüket köszönjük!
Hogyan válassz bandázst?
Hogyan válassz bandázst?

A legtöbb küzdősportnál bandázst használnak a kesztyű alá a kézfej védelmére. Több típus és hossz létezik a fásliknak. De vajon melyiket érdemes választani a rengeteg fajta közül? Rugalmas vagy merev bandázst válasszak, ha még soha sem bandázsoltam? Mikor érdemes bandázskesztyűt használni? A következő cikkünkben minden kérdésre választ adunk.

A boxzsák helyes felszerelése
A boxzsák helyes felszerelése

A boxzsák helyes felszerelése lényeges a későbbi zsákoló edzéseknél. A rosszuk felfogatott boxzsák balesetveszélyes és az edzést is csak korlátozottan lehet rajta végezni. Milyen szempontokat kell figyelembe venni a boxzsák felfüggesztése előtt?

Úgy megütlek, hogy... BEST OF
Úgy megütlek, hogy... BEST OF

Összegyűjtöttük a legjobb - Úgy megütlek, hogy - beszólásokat.

A baseball pálya
A baseball pálya

Kilenc védőpozíció van a pályán. A dobó a dobáshoz a dobódombon áll, míg a fogó a hazai bázisnál várja a dobást. Az első, a második és a harmadik védőjátékos, valamint a shortstop fedi le a belső mezőt, míg a balkülsős, a középkülsős és a jobbkülsős felügyeli a külső mezőt.

A baseball felszerelések
A baseball felszerelések

A baseball játékhoz különböző sportszerekre van szükség, mint például a labda az ütő vagy a fogó kesztyű.

A darts toll
A darts toll

Milyen méretű és formájú darts tollat érdemes választani? Mi a célja ennek az apró kiegészítőnek a nyilakon? Milyen anyagból készítik a tollakat?

A birkózás szabályai
A birkózás szabályai

A mérkőzéseket két, egyenként háromperces menetre osztják. Harmadik menet csak akkor következik, ha a két menet után az eredmény döntetlen, mivel a győzelemhez két nyert menetre van szükség. Ha az egyik birkózónak sikerül ellenfelét két vállra fektetnie, azonnal nyer és a küzdelem véget ér.

A birkózó szőnyeg mérete
A birkózó szőnyeg mérete

Milyen jelölései vannak egy hivatalos méretű birkózó szőnyegnek? Mekkorák a méretei és milyen jelölései vannak? A következő cikkben megtalálod a választ a kérdésekre.

A birkózás
A birkózás

A birkózás olyan küzdősport, melyben a versenyzők különböző fogásokat alkalmazva megpróbálják ellenfelüket a földre vinni.

A darts nyíl
A darts nyíl

A darts nyilak kialakítása, maximális súlya, a hegytípusok a forgó szár szerepe és a stabilizáló tollak fontossága. Minden megtalálsz ebben a cikkben, amit a darts nyílról tudni kell.

A boxring méretei
A boxring méretei

A szabványos boxring méretei, a ringkötelek hossza, a padló anyaga és a sarkok elhelyezkedése. Mekkora a hivatalos boxring mérete?

Acélhegy vagy műanyag hegy
Acélhegy vagy műanyag hegy

Mikor használunk acélhegyű és mikor műanyag hegyű darts nyilat. A következő cikkben leírjuk, hogy melyik darts táblához melyik hegyű nyilat lehet használni.

Mikor húroztassuk a teniszütőt
Mikor húroztassuk a teniszütőt

Mikor húroztassuk át az ütőnket? Érdemes megvárni, hogy elszakadjon a húr, vagy jobb minél hamarabb lecserélni az elfáradt húrt? Ezekre a kérdésekre ad választ a következő cikkünk.

A tenisz húr tízparancsolata
A tenisz húr tízparancsolata

Bármilyen fajtájú tenisz húrt használunk, az alábbi tízparancsolatot érdemes betartani. Megtudhatjuk belőle, minek alapján tehetünk különbséget húr és húr között és e különbségek miként befolyásolják a játékunkat.

Atlétikai pálya méretei
Atlétikai pálya méretei

Az atlétikai pálya pontos méretei, sávok száma fedett és kültéri pályák esetén.

Amerikai foci védőfelszerelés
Amerikai foci védőfelszerelés

Milyen védőfelszerelések kellenek az amerikai focihoz. Az amerikai footballnál a test minden részét védeni kell a támadó ellenféltől vagy a mellkasnak repülő labdától. De mik azok a védőfelszerelések, amik elengedhetetlenek ennél a sportnál.

Szafari Sport Kft.
Cím:1042 Budapest, Árpád út 45.
Tel.: 06 1 788-40-94

Copyright © 2003-2018 szafarisport.hu
Minden jog fenntartva!
Nyitva tartás:
H - P: 10:00 - 18:00
Szo: 10:00 - 13:00
Va: zárva