A boxzsák helyes felszerelése
A boxzsák helyes felszerelése

A boxzsák helyes felszerelése lényeges a későbbi zsákoló edzéseknél. A rosszuk felfogatott boxzsák balesetveszélyes és az edzést is csak korlátozottan lehet rajta végezni. Milyen szempontokat kell figyelembe venni a boxzsák felfüggesztése előtt?

Úgy megütlek, hogy... BEST OF
Úgy megütlek, hogy... BEST OF

Összegyűjtöttük a legjobb - Úgy megütlek, hogy - beszólásokat.

A baseball pálya
A baseball pálya

Kilenc védőpozíció van a pályán. A dobó a dobáshoz a dobódombon áll, míg a fogó a hazai bázisnál várja a dobást. Az első, a második és a harmadik védőjátékos, valamint a shortstop fedi le a belső mezőt, míg a balkülsős, a középkülsős és a jobbkülsős felügyeli a külső mezőt.

A baseball felszerelések
A baseball felszerelések

A baseball játékhoz különböző sportszerekre van szükség, mint például a labda az ütő vagy a fogó kesztyű.

A darts toll
A darts toll

Milyen méretű és formájú darts tollat érdemes választani? Mi a célja ennek az apró kiegészítőnek a nyilakon? Milyen anyagból készítik a tollakat?

A birkózás szabályai
A birkózás szabályai

A mérkőzéseket két, egyenként háromperces menetre osztják. Harmadik menet csak akkor következik, ha a két menet után az eredmény döntetlen, mivel a győzelemhez két nyert menetre van szükség. Ha az egyik birkózónak sikerül ellenfelét két vállra fektetnie, azonnal nyer és a küzdelem véget ér.

A birkózó szőnyeg mérete
A birkózó szőnyeg mérete

Milyen jelölései vannak egy hivatalos méretű birkózó szőnyegnek? Mekkorák a méretei és milyen jelölései vannak? A következő cikkben megtalálod a választ a kérdésekre.

A birkózás
A birkózás

A birkózás olyan küzdősport, melyben a versenyzők különböző fogásokat alkalmazva megpróbálják ellenfelüket a földre vinni.

A darts nyíl
A darts nyíl

A darts nyilak kialakítása, maximális súlya, a hegytípusok a forgó szár szerepe és a stabilizáló tollak fontossága. Minden megtalálsz ebben a cikkben, amit a darts nyílról tudni kell.

A boxring méretei
A boxring méretei

A szabványos boxring méretei, a ringkötelek hossza, a padló anyaga és a sarkok elhelyezkedése. Mekkora a hivatalos boxring mérete?

Acélhegy vagy műanyag hegy
Acélhegy vagy műanyag hegy

Mikor használunk acélhegyű és mikor műanyag hegyű darts nyilat. A következő cikkben leírjuk, hogy melyik darts táblához melyik hegyű nyilat lehet használni.

Mikor húroztassuk a teniszütőt
Mikor húroztassuk a teniszütőt

Mikor húroztassuk át az ütőnket? Érdemes megvárni, hogy elszakadjon a húr, vagy jobb minél hamarabb lecserélni az elfáradt húrt? Ezekre a kérdésekre ad választ a következő cikkünk.

Szafari Sport Kft.
Cím:1042 Budapest, Árpád út 45.
Tel.: 06 1 788-40-94

Copyright © 2003-2017 szafarisport.hu
Minden jog fenntartva!
Nyitva tartás:
H - P: 10:00 - 18:00
Szo: 10:00 - 13:00
Va: zárva